Velkommen, kjære gjest!

Hos KorKomplett finner du klær som er designet og utviklet spesielt for kor, band og musikkmiljøer. Mange av våre produkter er vendbare med sort farge på den ene siden og en av tre fargealternativ på den andre. Plaggene kan i tillegg forandres ved at de kan knytes opp og justeres på flere steder, noe som betyr at dere har mange uttrykksformer i det samme plagget. Endelig plagg som kan brukes i alle typer sammenhenger!

I KorKomplett´s nettbutikk finnes også en mengde tilbehør for den sang og musikkinteresserte. Vi har mange forskjellige skjerftyper og er Nordens største forhandler når det gjelder slips med musikalsk preg.. Vi er også stolte over å kunne tilby dere et stort utvalg av smykker. Kanskje finner du nettopp ditt instrument eller noter og musikktegn du kunne tenke deg å bruke.

Er du på utkikk etter en personlig gave med musikalsk vri, er du på riktig sted. Vi har gavene som gjør dagen spesiell for mottakeren og attpåtil kan vi også pakke de inn for deg.

Hvorfor handle hos oss?
  • KorKomplett har utviklet materialet vi bruker i flere av våre plagg. Vi har tatt hensyn til hva materialet bør tåle og hvordan det oppfører seg. Stoffet er pustende, slik at ikke varme lys mot scener og utøvere skaper utrivsel.
  • Korkomplett kjøper inn sine produkter fra seriøse fabrikker med kjent god kvalitet.
  • Korkomplett tenker miljø og velger materiale som er fremstilt ut fra strenge miljøkrav.
  • Korkomplett er et helnorskt firma som sikrer god service og et sikkert kjøp. Alle varer kontrolleres hos oss før vi sender de til dere, for å sikre høy kvalitet.
  • Korkomplett er et ærlig firma som med bilder og tekst prøver å gi kunder best mulig informasjon innfor et evt. kjøp.
  • Korkomplett forsyner dere med etterbestillinger i samme farger så lenge vi har disse på lager. Dette betyr at dere kan supplere med nye klær i akkurat samme innfarging siden vi holder kontroll over hva dere mottatt.


Vi håper dere finner det dere er ute etter på hjemmesiden vår. Hvis det er noe dere savner så ser vi gjerne at dere tar kontakt og gir oss tips om dette.